Søvn & sånt  

En sjekk på mobilen viser 00:49, jeg ligger å vrir meg, tenker på «bass taket», teller sauer – begynner å bli litt stressa nå. Det er viktig med nok søvn sier dem, det er ikke så lett. Alt blir tåke: Nice

Den trofaste iPhonen kimer i grusomme toner 03:15, halsen er litt vond, så jeg vurderer faktisk å ringe Runar aka bæssmaster 2000, for å melde at denne 40 somre gamle skrotten må sove, men bæsse «taket» tar overhånd, jeg snubler ut i bilen & før jeg egentlig har våknet er vi på plass. Pontonger får på det obligatoriske utstyret i rask rutine. Noen minutter senere er trøttheten glemt, vi glir gjennom helt flatt vann i det solen bikker over horisonten:: sweeet. En 12cm lang variant av clouser i fargen chatreuse, eller Lime, som laksefiskerne kaller det, knytes på enden av 0x spissen & vi er game- on

 

Vi fisker oss over noen plasser, med kun noen få lugg, som minner om horngjel, men med tanke på 3 små bæsser forrige onsdag, har jeg klokketro på at det blir action i dag også. Runar som har byttet ut sin trofaste 2.3 Honda til en 3.5 Mercury sklir fra meg i hver etappe….usj… Kan hende det blir 1.2 syken på undertegnede etterhvert også.

Hell yeah

Vi flytter oss til en annen plass, her er det texas.. wohooo, Makrell jager langt ute, fulgt av alle Måker i hele landet, her vi ligger er det mindre fugleaction, men det er bassjaging i overflaten, å måkene er representert her også. Det tar ikke mange minuttene før første bæss sitter, det tar heller ikke mange, før neste sitter.. å neste… å neste… Kunne fortsatt en stund, for vi endte med 19 Bæsser på disse morgentimene. Dette til tross for kaffe pauser & frokost. De fleste var små, som de gjerne er så tidlig i sessongen, men en på 1.6 kilo ble det, samt noen rett under klioen. Alle fiskene settes pent tilbake i sitt rette element.

Jeg har ett møte som starter tidlig, men smiler hele veien tilbake til bilen, river fra hverandre pontong & rekker såvidt inn i tide. Det blir ikke lenge til jeg dupper rundt i pontongen igjen… Gleder meg til snittstørrelsen øker…

Stor takk til vår gode venn Runar aka Bæssmaster 2000 som med stor rutine peker hvor clouseren skal lande…

Stay tuned:: jobber med en artikkel for å beskrive mitt oppsett av pontong, med litt tips & trix

 

 

 

 

Rock- On

//oaw

Legg igjen en kommentar