Det er lørdag, klokka er 0345, nattens helter og heltinner stabler beina bortover asfalten på tur hjem fra byen… Vi derimot er i full vigør på vei til Esso på Ryen for å sparke i gang Bornholm turen med Nordisk fiskeutstyr. Det var et gledelig gjensyn med de fleste fra i fjor, samt 2 nye som har vært med før. Vi ankom verona rundt 13 tiden og før vi rakk å si «karmel-åsso» spant Kevin og Stian ned på «god plassen». Vi andre dødelige tok det sekundet mer med ro, men alle var i vannet innen kort tid.

Vi kommer tilbake med en mer detaljert rapport, men her er noen raske take-aways fra opplevelsen av fisket til nå. Vær og føreforhold har ikke vært helt på lag, men fisken har latt deg lure. Vanntemperaturen var 5,5-6 grader da vi kom men har sunket til 4-5 litt avhengig av hvor man er på øya. Vinden har vært fraværende frem til nå, men det ryktes at værsynsetjenesten mener at det skal blåse opp i morgen. Vi har vært rundt hele øya mer eller minder, og kommer ikke ti å gå i detalj på hvor vi er før vi drar fra øya. Ikke for å være kipe, men fordi det tydeligvis er europa mesterskap i bombarda fiske og Tyskland, Polen, Danmark og Sverige stiller sterkt til start. Det «morsomste» fiske til nå har vært morgenøktene i det sola titter over horisonten og fisken gladelig vaker. 

Jiggys og rekefluer er det som har levert til alle døgnets tider frem til nå. Det er tatt godt med fisk etter forholdene, og snittet har faktisk ikke vært så ravende galt med 1 på 4 og 1 på 4,1. Det har også vært flere på over 2 og 3, og det har ikke vært noe «fasit» på noe som helst når det kommer til tid og sted det skjen noe.

Vi kommer tilbake etterhvert som uka går…

Knækk og brækk

Kevin, Stian, Odd Arild og Nicholas

Legg igjen en kommentar