Snikende line, skjult krok…

Etter å ha møtt på Mr.Bass i sommer så må jeg innrømme at hodet ikke har vært helt det samme. Det hjalp på ingen måte med en «kaffe, bass og tarpon» aften oss Mr. Kabbe, så undertegnede har begynt å gjøre seg klar til stripers fiske i 2017. Krabber og decivere gjør jobben har jeg blitt fortalt, og kung-fu crab er det foretrukne mønstret. Etter å ha bundet en 20++ krabber så synes jeg det er et artig mønster og binde.

Jeg har brukt EP fiber 3D, i en ferdigblandet farge med brun, grønn, blå, brun osv osv. Den ser giftig ut. Bundet noen i 3D grønn som på videoen og bundet opp noen i tan/brun.

Det jeg fikk påpekning på av Runar var at læret på zonkeren skulle ligge oppå/støtte seg til øyet. Klørne binder jeg derfor mer «oppå» kroken en under. Videre så børster jeg ikke sel-ull munnen fordi jeg ønsker en «klump» som sprer klærne litt.

X- innbindinger på hele ryggen, og ikke bruke for store bunter. Blir de for store så er det utfordrende å få de tett mellom innbindingene. Man får «feelingen» etter et par stykker.

 

Skulle det være noe så bare spør så skal jeg svare då fort jeg kan! Skal man binde til tropisk så ville jeg kanskje gått ned litt i størrelse, men teknikken er lik på flere krabbe mønster har jeg sett. Det ligger bilde av en «psudo krabbe» med hackel klør på @4_the_take på instagram om det skulle være av interesse å få ned vekt.

Stay frosty!

-Nicholas

Legg igjen en kommentar