20161118_231030

Her er ei flue jeg bandt første gang for et par måneder siden. Innspirasjon er hentet fra Martin`s «Speysilda» som er en noe mer fyldig flue, som han laget primært til fiske etter havabbor. En sinnsykt feeet flue om jeg kan si det sånn!!!

Jeg har forenklet og tilpasset den litt slik at den har blitt akkurat slik jeg vil ha den til mitt fiske etter sjøørret som jo er den arten jeg bruker mest tid på.

20160809_232232

Flua har en fantastisk gange I vannet, som bare spey kan lage I mine øyne. At den I tillegg er forholdsvis lett gjør at den fint kan fiskes på grunnere partier, og den svever lenge I vannet I mellom inntrekene!!

Hele saken består av 4 steg, så den er relativt rask og binde når mann får den litt I fingra! En krok med kort krokskaft er og foretrekke for og unngå tangling, og Ahrex sin Curved Gamarus krok passer utmerket her!!

20161115_233340

Fargekombinasjonene her er uendelige, og begrenses vel egentlig bare av hvilken farger mann har på spey og dubbing. Kult og mixe farger I første steget også!!

Håper dere liker den, og jeg er meget sikker på at denne skal gi meg og dere mange fisker fremover!

Hvis dere gir den et forsøk da 🙂

 

Knekk&Brekk

-Stian

Legg igjen en kommentar