Læregutten.

Som nevnt i artikkelen «support your local deler» så er denne fluen et resultat av at jeg så et materiale i hyllene på Nordisk fiskeutstyr. Etter første tur til Bornholm så var det ikke tvil om at jeg skulle tilbake ditt. Før første turen sjekket jeg nettet etter fluer, og snakket med folk som hadde vært der rett før vi dro. «fellesnevneren» var ofte oransje, kobber og brun  i fluene, og alt fra loppe krok #6 til Streamer/reke krok #4. Jeg googlet også etter » bornholm» fluer og fant mange mønster i «rustikk»-farger som eksempelvis Omø-børsten.

image2Som nevnt tidligere så liker jeg fluer som jeg synes imiterer noe og selv om jeg likte Omø børstens farger så synes jeg ikke nødvendigvis det så ut som en børstemark ved første øyekast. I «The apprentice» som jeg bundet i brun og grønn har jeg «lekt/mixet» litt materialer, men binde-metoden er lik som i Runars CDC reke. Bruker derimot en #4 reke krok da den størrelsesmessig faller mer i samme kategori som pattegrisen.

Enjoy!

-Nicholas

Legg igjen en kommentar