Super Simpel Deciver aka «SS Deciver».

Fikk en forespørsel på instagram kontoen min @4_THE_TAKE om jeg kunne lage en deciver og tenkte at det kan jeg jo. Som jeg tidligere har nevnt er det sinnsykt mange flinke fluebindere som legger ut mye fett, så derfor tenkte jeg at heller kunne bidre med noe fluer som er lette og binde og som ikke krever dyre eller mange materialer.

Ørret/harr versjonen «the original»

Når jeg startet  å binde mistet jeg all tro på egne evner når jeg forsøkte å følge SBS`ene til super-binderene sine decivere og følte alt ble «over dressed», fikk helt feil form og så ut som en likkiste i vannet. I høst satt jeg å kålet med noen materialer jeg fant i en bag jeg kjøpte billig av en binder som la opp sin binde karriere. I den var det mye rart jeg ikke hadde sett før, og lekte litt med materialene og vips dukket SS Deciveren opp. Samme metoden men med foskjellige farger har vært giftig på ørret og harr i år, og når bassen dukket opp lagde jeg en for å trigge den til å ta. Mr. Bass har latt seg lure inntil flere ganger…

Jeg har fisket primært decivere etter mr.Bass de siste månedene og det har fungert godt. Kommer tilbake med noen med fler SBS`er på decivere som er noe mer utfordrende å binde, men først «cheep and simpel»!

image1Alle materialene i disse har jeg sett i hyllene på nfisk.no eller på norocco, så om man trenger noe så kan man starte der. Jeg har også spunnet min egen long chinelle i en dubbing løkke med craft fur, så ikke la materialene være en begrensende faktor! Som jeg også skriver på SBS`en så er det metoden som jeg håper kan være av interesse.

Stay frosty!

-Nicholas

Legg igjen en kommentar