Min første video SBS, så kom gjerne med litt feedback!

Valgte å binde opp en enkel liten Krill etter diverse bilder og innlegg på FB og andre steder om dagen. Dette er slik jeg binder mine krill, og de blir som regel bundet på en Ahrex NS150 #8. Den kan bindes på alt mulig av de «vanlige» krokene til reker og lopper, men når krillen svømmer er den stortsett «rett/strukket ut» og derfor velger jeg en krok med noe lengre skaft. Jeg varierer litt i fargene men ALLTID en oransje tråd for å få segmenteringen i kroppen, men varierer i fargen på dubbingen. UV cinnamon og UV tan ice dub er primært fargene jeg bruker da jeg synes disse fargene blir mest naturtro.

Har en plan om å binde noen litt «lette» fluer i loppe/reke kategorien som viser noen simple teknikker for hvordan man kan bygge disse mønstrene og forhåpentligvis motivere til litt nytenking og kreativitet. Det florerer med mønstre og teknikker på nettet, men jeg forholder meg som regel til samme metodiske oppbygning.

Håper det faller i smak!

Stay frosty!

-Nicholas

 

 

Legg igjen en kommentar