img_20160327_205435

 

Deler en sbs av ei reke jeg begynte og binde da jeg fikk henda på mine første Curved Shrimp Hooks fra Ahrex tidligere I våres. Det er ikke ei reke jeg har rukket og bruke mye enda, men utifra profilen, siluetten og gangen den har I vannet har jeg I alle fall tenkt og gi den mye tid på fortommen utover høsten og vintern. Jeg har brukt grevling som antenner/følere på denne reka, men her kan du finne bruke andre materialer. Men det er en fordel at det er en noe stiv pels..  Sommeren har som nevnt tidligere gått med til havabbor fiske, og dette er første flua jeg har laga på et par måneder, men resultatet blei innafor 😉 Neste sbs blir av den flua som har gitt meg mest fisk i sommer! Bare komme litt I gang nå så har jeg flere fine fluer som har levert godt I våres og sommer som er klare for litt filming!!

Håper dere liker sbs’en og at det kan gi dere litt innspirasjon!

Materialliste er som følger.

Krok: Ahrex NS150 #4

Antenner/følere: Grevling hale

Munndeler: Mallard

Kropp: Diamond Brite. Golden Stone

Triggerpunkt: Mix av fl.rød og fl.grønn selfølgelig

Øyne: EasyShrimpEyes

Bein: Cdc oliven

Ryggskjold: oliven vinyl

Rib: Nylon

Tråd: Uni 6/0 hvit

 

Knekk&Brekk

Stian.

Legg igjen en kommentar