Hey og ho. Det begynner og bli en stund siden vi har hatt noe fart på bloggen vår… Men vi har nå tatt en prat og kommet frem til at vi skal prøve og gi litt gass igjen utover høsten! Det er ikke sånn at vi ikke har fisket, men vi har vel rett og slett ikke hatt særlig med tid noen av oss da det har gått I ett for alle mann.. Men vi skal som sagt komme litt igang igjen nå fremover med både tester, rapporter, sbs’er og kanskje noen nye filmsnutter 🙂 Vi kan også fortelle at det har kommet et nytt medlem I gjengen som er over middels ivrig bade I saltvann og ferskvann, men selvfølgelig er det saltvannet som tenner han mest!!! Hvem dette er kommer dere til og få vite veldig snart, da han sitter og skriver en liten «hvem er jeg» sak ass we speak.

Legger ved noen få bilder som en liten teaser på hva vi kommer til og skrive litt om etterhvert, også håper vi selvfølgelig dere vil fortsette og følge med på hva vi driver med 🙂

IMG_20160801_233849

Har tenk og filme noen nye sbs’er.

20160729_054127

Store deler av min fritid har I sommer blitt brukt ute I pontongen på jakt etter bass 🙂

IMG_20160815_230314

Har fanget noen også!! Ganske så mange også faktisk….

image8

Hmmm!? Hvem gjemmer ser bake denne ryggfinna??

Følg med I neste episode av Saltflue’s superawsmdunderrestart 🙂 🙂

Knekk&brekk

Stian

Legg igjen en kommentar