Vi annkom øya i går i en gruppe på 11 mann og med Runar Kabbe som reiseleder. Alle mann var like fiskesugene, så det tok ikke lang tid før vi stod klare i vaderene klare for en kjapp kveldsøkt. Med fin pålandsvind fra sør så blei sydsiden et naturlig valg, og i løpet av bare 2 timer hadde det vært 16 fisk I håvenene! Med andre ord en knall start 🙂 Dag 1: Totalen på meg og Kevin er etter første dag 11 fisk fra rundt halkiloen og opp til 1,7kg med flest rundt kiloen. Vi startet dagen på sydkysten I områdene rundt Soseodde, og kom kjapt I konttakt med fisk I det solen tittet frem over horisonten. Morgenøkten  gav oss 2 fisk hver før vi dro en kjap tur tilbake på Verona for litt frokost og smøring av matpakke! Etter litt mat så gikk turen tilbake på sydsiden av øya da dette er eneste plassen med litt fart I vannet og fin pålandsvind I dag. Vinden har I mellomtiden løyet en del av og fiske likeså, så vi bestemmer oss for og utforske litt andre plasser og gjøre oss litt kjent (vært her en gang før i 2013). Vi ender opp på en plass litt nord for Klympen og vader oss ut til noen store steiner som ligger omlag 50 meter ut og fisker oss hver vår vei. Etter et kvarters tid så ser jeg Kevin`s stang I en heftig bue noen hundre meter bortenfor meg I det han setter tilslag!! jeg sveiver for harde livet, for detta skjønner jeg fort at er en av de vi drømmer om når vi først er her…… Linekurven hans tømmes på latterlig kort tid og stanga flater rett ut I det fisken banker avgårde!! Plutselig hører litt høylytt banning og Kevin star igjen med slakk line… Hvorfor I alle dager skal disse svære alltid slippe unna… Vi så aldri fisken, men utifra hva kevin følte og hvordan det så ut for meg på avstand, så var denna STOOOR…. Vi tusler til slutt på land igjen og jekker en pils for og roe nærvene. Vi flytter oss videre da dette er eneste kontakten vi har her. Etter litt mer prøving og feiling ender vi opp der vi startet dagen. Her lander vi resten av fiskene før vi tar kvelden kl 18. Totalt for hele gruppa er nå en plass rundt 35 fisk med største landet på rundt 2,4kg. Vi kommer tilbake når det er noe nytt og spennende og fortelle!

DSC_0689 DSC_0692 DSC_0694 DSC_0696 DSC_0699 DSC_0701

Legg igjen en kommentar