Arctic Silver nyheter i 2016

Ingen kan benekte at Freeflex konseptet som Robert Selfors kom med,ikke kom som et friskt pust inn i fluefiskets verden. Mange mente at her hadde vi en døgnflue,som neppe kom til å overleve særlig lenge. Men hvordan gikk det egentlig,duger konseptet og hva nytt kommer Asi med? For en ting er sikkert,man må videreutvikle og komme med nye produkter.

Flueliner kom på markedet ifjor,såkalte microdiameter som visstnok skulle passe freeflex stengene som hånd i hanske. Jeg har ennå tilgode å prøve flytelina,men tilbakemeldinger mottas med takk. Men iår,kommer de med intermediate liner,som er mer interessant for oss sjøørretfiskere. Slik jeg forsto det så blir de levert Asi midten av februar,og da i god tid før sesongen starter for fullt.

Arctic Silver

Intermediate linene blir ca 30 meter lange,noe som er en perfekt lengde synes jeg.. og de kommer i klasse 6/7/8

6# har en klump på 10,0 meter og veier 14,2 gram…. gråfarget klump og lysblå skyteline…

7# har en klump på 10,9 meter og veier 17,0 gram … .gråfarget klump og gul skyteline..

8# har en klump på 10,9 meter og veier 18,2 gram..  gråfarget klump og lysoransje skyteline..

 

Litt kjekt med fargekoder på linene,alle vet jo hvor lett det er å glemme hvilken line som havner hvor…de kommer med ferdig løkker,og low stretch innerkjerne med svært lite minne.  Også i lave temperaturer,noe som er et must i dagens marked..

 

Og snellene har vi hørt rykter om,men ennå ikke sett. Etter litt undersøkelser ,så viser det seg at de er i utviklng og går det som planlagt kommer de til å produseres ila 2016.. Noe som hadde vært morro,for utifra bildene ser snellene helt rå ut… Og en ville passe perfekt på min ASI Coast…

Arctic Silver_01_LL

hva kan man si,,,flott
hva kan man si,,,flott

Legg igjen en kommentar