November 2014 var sist gang jeg hadde mulighet til å dra nedover på jakt etter Møn’s fantastiske sjøørretter. Jobb og andre aktiviteter har krevd sitt gjennom året, men nå har altså anledningen bydd seg og jeg er jo ikke sen om å gripe muligheten.

Avreise blir mandag den 7.12 med hjemreise torsdag eller fredag samme uken. Jeg har som mål å skrive utfyllende om turen, men denne gangen reiser jeg mest sannsynlig alene! Det vil begrense mulighetene for gode bilder da jeg stort sett tar bilder av fisk i håven. Følg med, jeg skal gjøre mitt ytterste for at det blir interessant lesning. Jeg bor som vanlig ved Camping Møns Klint hvor Ole og Sascha har sørget for at jeg får overnatte i Snehvit’s hus igjen… Jeg husker litt for godt siste turen dit, men satser på mindre alkohol denne gangen 🙂

Flueboksen inneholder det sedvanlige, pattegris-varianter, kobberbassen, clouser osv dog er det lite som er under krok-størrelse #6.

Legg igjen en kommentar