Jepp, det blir fluefiske etter sjøørret på Bornholm med Nordisk Fiskeutstyr på Stian, Kevin, og Martin til våren.

Ikke Møn altså?, nope… Bornholm. Vi reiser ned sammen med Runar og turen han arrangerer på www.nfisk.no. Såvidt jeg vet er turen nå fullbooket, men det er fullt mulig å sette seg på liste i tilfelle det blir frafall. Bli med da vel? Vi gleder oss stort til å bli med dyktige fiskere som Eivind Berulfsen, Frode Stakston, Runar Kabbe m.fl…. maken til arena for læring skal man lete lenge etter!

Disse turene har normalt sett alltid hatt sykt god stemning, hardcore fiske, og mye sosialt! Opp om morningen 04.30, og du holder på til kl 19.00 eller så hver kveld i en uke. Ikke for pyser det her altså.

Du kan lese rapporter fra tidligere turer her: http://nfisk.no/aktuelt/runars-turer

Legg igjen en kommentar